Villa of appartement te koop in Spanje

Verlangt u naar een huis onder de zon? Met een zwembad in de tuin en op het dak een balkon? Immobiliënkantoor Azull heeft het allemaal. Wij vinden voor u een nieuwe woning met veel vitamine D aan de Spaanse kust. Betaalbaar luxe-vastgoed om zelf in te wonen of te verhuren.

 

Klinken Costa Blanca, Costa del Sol en Murcia als muziek in de oren? Kom naar onze maandelijkse infosessies in Antwerpen. En krijg gratis onmisbaar advies over de aankoop van uw woning in Spanje.

Begeleiding tot uw verhuizing

Vastgoedkantoor Azull begeleidt u bij het hele proces, tot het overhandigen van de sleutel. Onze samenwerking start met een beschrijving van uw droomhuis. Daarna gaan we aan de slag. En organiseren we voor u een viptrip ter plaats met twee overnachtingen. U maakt kennis met de streek en de huizen.

 

In ons aanbod zitten nieuwbouwprojecten, bestaande woningen en panden van de bank. Maakt u uw keuze? Dan regelen we voor u een afspraak met een notaris en advocaat.

Gekocht. Wat nu?

Wij brengen voor u alle administratie in orde. Nutsvoorzieningen en internetaansluiting nodig? Geen nood, wij regelen dat voor u. Brak de sleutel van uw huurder in twee? Dan bellen we een slotenmaker. Zoekt u een klusjesman of plant u verbouwingen? Reken ook dan op het na-verkoopteam van Azull ter plaatse.

 

Zin in zon? Kijk op www.azull.info. Schrijf u in op onze infoavond via info@azull.info

immo buitenland - immobilien buitenland - vastgoed buitenland

immobilien buitenland - immo buitenland - vastgoed buitenland